Un profesor acuzat că a agresat sexual o elevă a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Iaşi, la trei luni de închisoare cu suspendare şi la interzicerea accesului la catedră timp de doi ani.
Profesorul de sport le-a declarat judecătorilor că era “hiper-excitat, când a sunat-o pe eleva de clasa a 11-a şi s-a dat drept agent secret străin”. I-a spus fetei că îi este dragă şi că ar vrea să-i ofere cadouri în schimbul favorurilor sexuale. Eleva a mers cu înregistrările audio la poliţie şi a depus plângere. În urma sentinţei, fata va primi 10.000 de lei, daune morale.
Profesorul de sport de la Colegiul Mihail Sadoveanu din Pașcani, în vârstă de 61 de ani, a dat explicații cel puțin ciudate în fața magistraților pentru gestul său.

“Eram hiper excitat”, le-a declarat acesta magistraţilor. Aceştia au decis, în plus, ca profesorul să îi plătească tinerei, care între timp a absolvit liceul, şi daune morale de 10.000 lei. Profesorul nu a abordat-o la cursuri, dar a sunat-o pe telefonul mobil, de mai multe ori, spunându-i că este agent al unor servicii secrete. Eleva a reclamat totul la poliţie. Profesorul a fost cercetat penal şi în urmă cu cinci ani, după ce a fost reclamat că cerea bani pentru motivarea absenţelor, potrivit antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here