fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

Un proiect european depus recent de Primăria Ploieşti a primit finanţare

Citește Și

- Reclamă -
Primăria Ploieşti a anunţat că a primit finanţare europeană pentru un proiect de modernizare a infrastructurii rutiere în cartierul Mimiu, estimat la aproape 6,4 milioane de lei, echivalentul a 1,3 milioane de euro.

„Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Relații Internaționale, informează comunitatea locală că, prin atragerea fondurilor europene, se va realiza reabilitarea sistemului rutier, constând în asfaltarea unor străzi, ceea ce va permite îmbunătățirea accesului la servicii al persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială. Valoarea totală a proiectului finanțat în cadrul Programului Operațional Regional este de 6.395.927, 69 lei, din care valoarea eligibilă se situează la 3.077.845,57 lei”, a anunţat administraţia locală, într-un comunicat transmis marţi.

Străzile care urmează să intre în reabilitare sunt Mimiului, Fabricilor și Brădetului.

- Reclamă -

„În prezent, aceste artere de circulație sunt neasfaltate.  Se estimează că de această investiție vor beneficia peste 1000 locuitori. Precizăm în acest context că, strada Mimiului are o lungime de 654 metri, iar suprafața totală a lucrărilor în infrastructura străzii amintite va fi de 5627 mp. De asemenea, strada Fabricilor înregistrează o lungime de 785 metri, cu o suprafață totală a lucrărilor de 8255 mp. Totodată, strada Brădetului are o lungime de 260 metri și va beneficia de lucrări în suprafață totală de 1584 mp”, a mai detaliat Primăria Ploieşti.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. In proiectul european de ce nu este cuprinsa si prelungirea strazii Fabricilor pana in satul Tatarani, pestru a usura intrarea-iesirea din Ploiesti a … ploiestenilor, mai ales dupa refacerea „Podului de lemn”-in prezent”podul albastru”. Peacesta portiune trebuie antranat Consiliu Judetean Prahova- daca nu are alte preocupari cu mai multi bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...