Un român a fost condamnat la şase luni de închisoare în Austria, după ce i-a trimis fostei sale soţii nu mai puţin de 7.648 de SMS-uri într-o perioadă de şase săptămâni.

El a fost găsit vinovat de hărţuire şi proferare de ameninţări de un tribunal din oraşul austriac Klagenfurt, relatează Agerpres.

Românul în vârstă de 33 de ani a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru faptele sale. El s-a despărţit, la începutul anului, de soţia sa, după o căsnicie care a durat şase ani. Se pare că bărbatul nu a putut să depăşească uşor acest divorţ, căci a început să-i trimită mesaje fostei sale soţii fără oprire. În total, în şase săptămâni, el i-a trimis 7.648 de mesaje acesteia, dintre care 50 erau ameninţări la adresa ei.

Judecătorul  l-a pus pe acesta să îi explice modul în care a reuşit să expedieze atât de multe SMS-uri – în medie 190 pe zi – şi să îşi păstreze în acelaşi timp locul de muncă. Bărbatul i-a spus că a trimis cele mai multe dintre SMS-uri în timpul nopţilor.

udecătorul a decis ca pedeapsa să fie cu suspendare, întrucât pârâtul şi-a recunoscut vinovăţia şi a încetat să o hărţuiască pe fosta lui soţie, după ce aceasta a depus o plângere la Poliţie.

Sursa: www.ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here