Un român scandalizează Spania. Bărbatul de 47 de ani este cel mai căutat infractor după ce a răpit o tânără de pe stradă, ameninţând-o cu un cuţit, apoi a violat-o, scrie Observator.tv.

Tânăra mergea pe trotuar, iar în apropiere de hotelul Caballo Blanco, din El Puerto, Cadiz, a fost atacată de un bărbat. Acesta a ameninţat-o cu un cuţit, a tras-o în clădirea părăsită a hotelului unde a violat-o, apoi a fugit.

Citește și: EXCLUSIV – Ce spune IJP Prahova despre șoferul care nu ar fi fost audiat pe motiv ca se pregătea de nuntă

Poliţia îl caută acum în toată provincia Cadiz, dar ia în calcul şi faptul că bărbatul poate călători oriunde în Spania. A fost identificat după descrierea victimei sale şi a unor vecini care l-au văzut în ultima vreme în zona unde a violat.

Astfel, poliţiştii anunţă că bărbatul are 1,65 m înălţime, constituţie slabă, păr scurt negru, barbă de câteva zile. Are mai multe tatuaje cu arme albe pe braţe şi pe corp mai multe cicatrice de la răni prin înjunghiere. În dimineaţa atacului era însoţit de un câine maro şi când a fugit ducea cu el un cărucior de copil în care avea pături şi haine.

Citește și: Două fete lovite pe trecerea pentru pietoni, pe Bulevardul Independenței

sursa: Romania TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here