infractiune rutiera politist

Un caz neobișnuit a avut loc zilele trecute, la Alba, unde un șofer care a fost oprit în trafic și amendat de polițiști a găsit o metodă inedită de a se răzbuna pe oamenii legii.

Șoferul, în vârstă de 31 de ani, a fost oprit în trafic de un echipaj de Poliție. A primit o amendă în valoare de 540 de lei pentru lipsa rovignetei, lipsa trusei medicale, a extinctorului şi a triunghiurilor reflectorizante, după care și-a dorit să se răzbune pe oamenii legii. Astfel, el a apelat serviciul de urgență 112 și a reclamat că agenţii de circulaţie erau băuţi.

„La scurt timp după primirea sancţiunii, conducătorul auto a sesizat telefonic, la numărul de urgenţe 112, faptul că poliţiştii care l-au sancţionat se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Urmare a sesizării, conducerea I.P.J. Hunedoara a dispus ca şeful Biroului Biroului Drumuri Naţionale şi Europene să se deplaseze în teren în vederea testării celor doi agenţi de poliţie care l-au sancţionat pe bărbat. În urma testării alcoolscopice, rezultatul a fost negativ, pentru ambii agenţi de poliţie rutieră”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, conform Adevărul.

În urma apelării nejustificate a numărului de urgenţă 112, şoferul urmează a fi sancţionat contravenţional, în baza Legii 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Sursa: www.romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here