Foto cu caracter ilustrativ

Un șofer băut cu permisul de conducere suspendat a fost implicat, miercuri, într-un accident în comuna prahoveană Drăgănești. Alcooltestul a scos la iveală o alcoolemie record.

”Polițiștii din cadrul Secției Rurale Valea Calugărească, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Drăgănești s-au sesizat cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că, persoana în cauză are permisul de conducere suspendat și întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Prahova.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Tot ieri, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Barcănești au observat în trafic, în satul Românești, un bărbat care se deplasa sinuos la volanul unui autoturism, fapt pentru care au procedat la oprirea regulamentară a acestuia. Întrucât acesta emana halenă alcoolică  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată refuzând recoltarea de probe biologice de sange. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here