Un bărbat a fost reţinut şi este cercetat sub control judiciar, după ce a fost oprit de poliţişti în zona staţiei de taxare de la Feteşti, însă acesta nu a vrut să coopereze, a încercat să scoată un pistol din torpedo şi a fugit de la faţa locului. Bărbatul, care era băut, a fost ulterior blocat în trafic.
Potrivit Poliției Române, duminică seară poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa au fost sesizaţi prin 112 că un şofer, posibil băut la volan, conducea haotic, pe sensul spre Bucureşti.
Poliţiştii l-au oprit pe şofer în zona staţiei de taxare de la Feteşti, însă acesta nu a vrut să coopereze, a încercat să scoată un pistol din torpedo şi a fugit de la faţa locului. Poliţiştii au pornit în urmărirea lui, şoferul fiind interceptat şi blocat în trafic, iar apoi imobilizat.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,97 mg/alcool pur în aerul expirat, iar verificările au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reţinut.
Bărbatul a fost reţinut, iar în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, el fiind cercetat sub control judiciar. Poliţiştii fac, de asemenea, verificări privind legalitatea deţinerii pistolului de tip airsoft.
Sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here