Scene revoltătoare în Ploiești! Un bărbat de etnie romă l-a bătut pe un șofer TCE pentru că nu a stat să aștepte, la capăt de linie, mai mulți prieteni ai agresorului. Bărbatul îi ceruse șoferului să mai stea cinci minute în stație! 

Agresorul s-a urcat, pe data de 31 decembrie,  în autobuzul 444, în Mimiu. I-a cerut șoferului să mai stea cinci minute, pentru a ajunge în stație mai mulți prieteni.

Potrivit directorului TCE, Nicolae Alexandri, șoferul i-a explicat că este obligat să respecte graficul și că traseul mașinilor și timpii de parcurs sunt urmărite prin gps.

Bărbatul a coborât și l-a așteptat pe șofer la Gara de Sud, ajungând înaintea autobuzului.

S-a urcat din nou, a intrat în spațiul rezervat șoferului și l-a lovit cu pumnii, de mai multe ori.

Șoferul a făcut reclamație la Poliție. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Nu este prima dată când șoferii TCE au probleme în zonele rău famate ale orașului. În Bereasca, au fost mai multe cazuri în care șoferii au fost agresați pentru a opri între stații. A fost raportată chiar și o situație în care o persoană a tras de volan..

De asemenea, au fost cazuri în care copii de etnie romă au pus în fața mașinilor scânduri cu cuie.

“Sunt șoferi care nu mai vor să fie trimiși pe anumite trasee din Ploiești”, a explicat directorul TCE, Nicolae Alexandri.

 

2 COMENTARII

  1. Pedeapsa cu moartea în piața publica pentru aceste specimene de oameni. Dacă se poarta ca în Evul Mediu sa fie pedepsiti ca în Evul Mediu. Ăștia nu pot fi educați și nici cu vorba bună nu faci oameni din ei. Discriminați sunt oamenii cinstiți nu infractorii în zilele noastre.

  2. De acord cu Gabi dar toate scursurile sociale care candideaza la alegerile locale se bazeaza pe votul acestor animale . Eu consider ca a sosit vremea ca cetatenii sa treaca la actiuni de care autoritatile se feresc sa le puna in practica .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here