Un bărbat de 41 de ani a fost urmărit noaptea trecută pe străzile din Bragadiru, județul Ilfov, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Acesta a abandonat mașina și ulterior a fost găsit acasă de către polițiști.

Noaptea trecută în jurul orei 23:44, polițiștii rutieri, în timp ce acționau pe DN6, au surprins un autoturism înmatriculat în Franța, care circula cu viteza de 71 km/h și care nu a oprit la semnalul efectuat de aceștia.

Două echipaje de poliție au plecat după șofer, însă acesta a reușit să fugă. De asemenea, fugarul a avariat mașina poliției.

“În timpul acțiunii, atât o autospecială de poliție cât și autotovehiculul în cauză, au fost avariate ușor. Activitățile specifice de căutare au fost continuate de polițiștii rutieri, astfel că, autovehiculul respectiv a fost găsit abandonat pe o stradă din Bragadiru, iar bărbatul a fost identificat și depistat la domiciliul său”, au transmis polițiștii.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile. Acesta este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere, spun sursele Antena3.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here