Un şofer român de TIR i-a luat cheile din mers şi a tras frâna de mâna a camionului condus de un alt şofer, care călcase intenţionat un pieton şi apoi a fugit, în Spania.  Românul a fost martor la cearta dintre şoferul fugar şi un alt bărbat, dar şi la incidentul rutier intențonat comis.

Potrivit Antena3.ro, totul s-a întâmplat în La Jonquera, Spania, acolo unde şoferul român de TIR şi alţi colegi se aflau într-o parcare.

Potrivit sursei citate, la un moment dat un șofer de tir s-a certat cu un bărbat pentru ca mai apoi să treacă intenționat cu tirul peste el și să fugă. În fuga sa într-un sens giratoriu a intrat pe contrasens și a spulberat un autoturism.
Potrivit martorilor, șoferul tirului ar fi lovit pietonul în mod voluntar, după ce s-a certat cu acesta.

Șoferul de camion, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost arestat pentru infracțiunile de ucidere din culpă, conducerea sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

 

Sursă Antena3.ro.

1 COMENTARIU

  1. Sincer să fiu , rămân consternat…de vreme ce întâlnesc atât de des această ,, încadrare juridică a faptei ” ; cum să încadrezi fapta la ,, ucidere din culpă ” , atunci când autorul trece în mod intenționat cu autovehiculul peste victimă ? O fi codul penal spaniol diferit de cel român , dar cu siguranță este o tâmpenie la mijloc (eroare de interpretare , redactare etc.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here