O urmărire a Poliției pe Bulevardul Ghencea din Capitală s-a soldat cu accident, noaptea trecută. Un șofer care consumase băuturi alcoolice și nu avea permis de conducere a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, așa că aceștia au plecat în urmărirea lui. În final, șoferul a lovit o altă mașină și a intrat într-un stâlp de iluminat, scrie g4media.ro.

„În jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat semnal de oprire unui conducător auto, iar acesta nu s-a conformat. În cauză, s-a procedat la urmărirea acestuia până pe bd. Ghencea, unde a intrat în coliziune cu un auto, apoi cu un stâlp de iluminat public stradal. A fost identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 44 de ani, care în urma efectuării testării cu aparatul alcooltest a rezultat ca se afla sub influența băuturilor alcoolice. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis Poliția.

Ambii șoferi au fost răniți ușor și transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale, dar și pentru recoltarea de probe biologice în cazul șoferului care a fugit de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here