Un bărbat din galeria echipei de fotbal Petrolul, Robert Burlacu, susține că a fost bătut de jandarmi în noaptea de vineri, în zona Hotelului Prahova. Acesta spune că jandarmii i-au rupt ligamentele de la piciorul drept. Aceștia i-ar fi adresat injurii și l-ar fi dus la secția de poliție. Victima a mai spus că luni urmează să își scoată un certificat medico-legal pentru a le face plângere autorilor:

„Eram în Irish cu prietenii și cu nevasta. După ce nevasta a plecat acasă am rămas cu băieții. Am văzut că jos, în față la KFC, era o dubă de jandarmi. De acolo am plecat la Conac, am stat maxim o oră, iar apoi am mers la Hotel Prahova ca să luăm un taxi. La berărie au apărut mai multe mașini de jandarmi care mă căutau. M-au bătut, mi-au pus cătușele, au sărit pe piciorul meu și l-au rupt, iar apoi m-au dus la secție”, a declarat victima.

Purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti spune că jandarmii au acționat la solicitarea secției 1 de poliție pentru aplanarea unui conflict de la un local din zonă.

„Conflictul a izbucnit între un grup de persoane și personalul localului. Jandarmii au procedat la conducerea unei singure persoane la secția de poliție. La apariția jandarmilor, persoana în cauză fugit și a căzut pe linia de tramvai. Jandarmii l-au ridicat și l-au condus la secția de poliție. Nu este vorba de nici o bătaie. Până la această oră nu avem nici o sesizare pe această temă”, a spus purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti pentru reporterii ziarului Incomod.

Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova a spus că polițiștii secției 1 de poliție au solicitat sprijinul jandarmilor. Aceștia au aplicat amenzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Cu toate că polițiștii secției 1 au solicitat sprijinul jandarmilor, aceștia nu pot confirma dacă reclamantul a fost bătut de jandarmi sau dacă a căzut pe linia de tramvai deoarece nu au primit nici o sesizare până la ora actuală. Reamintim că poliția este singurul organ abilitat să cerceteze infracțiunea de lovire.

Contactat de reporterii ziarului Incomod, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Prahova a spus că nu are informații și că pentru a afla mai multe detalii trebuie să revenim luni dimineața. De asemenea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Ploiești a spus că abia mâine dimineață va primi informațiile referitoare la acest caz. Vom reveni cu mai multe detalii.

5 COMENTARII

    • La ce ora erai tu prin zona meserie? Singurii eram noi taximetristii si va garantam ca polițiștii si jandarmii din păcate nu au lovit nici macar unul din tinerii recalcitranți chiar daca o meritau din plin. Iar in legătură cu cheliosul ala care acuza ca a fost bătut el singur sa împiedicat la cat de beat era. Sunt legile prost făcute in tara asta de rahat imine frica sa ies cu fetițele mele in oraș si pe stadion de frica acestor nenorociti pusi pe scandal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here