Un tânăr a murit după ce s-a aruncat în gol, de pe acoperişul unui cămin din sectorul 3 al Capitalei, după 3 ore de discuţii cu negociatorii, transmite Mediafax. Acesta a primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar medicii i-au declarat decesul.

 

La tragedie a asistat și fosta iubită a tânărului de 26 de ani, de care acesta se despărțise recent deoarece credea că ea face experimente pe creierul lui, potrivit Antena 3.

Tânărul era consumator de droguri.

Negociatorii au urcat pe un geam din acoperiș și au vorbit de acolo cu el, iar tânăra a iesit și ea pe un geam de la un etaj inferior tot ca să vorbească cu el, în speranța că îl va face să se răzgândească, potrivit sursei citate. Colegul său de cameră din cămin a spus că nu știe că tânărul să fi avut probleme psihice, notează hotnews.ro.

„A repetat că se aruncă dacă noi calăm scara și dacă noi încercăm vreo procedură de forță. Nu putem vorbi de un eșec. Suntem profesioniști. Dacă exista o mică fărâmă ca persoana să-și dorească să fie salvată ca noi să simțim că puteam să acționăm, acționam”, a declarat maiorul Adrian Dinu din cadrul ISU București.

Căminul se află pe strada Lăcrămioarei din Capitală.

Conform acestuia, nu au putut fi amplasate pernele pneumatice din cauza gardurilor și copacilor din jurul blocului.

Doar patru perne pneumatice sunt în dotarea inspectoratelor pentru situații de urgență la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here