Un tânăr de 24 de ani din Vaslui a fost găsit mort în șanț, după un pariu pe băutură. Împreună cu doi prieteni, au pus pariu cine poate să bea mai mult. Tânărul a fost găsit fără suflare, înghețat, pe jumătate dezbrăcat. 

Cei trei tineri din localitatea Duda Epureni s-au întâlnit pentru a sărbători plecarea unuia dintre ei în Belgia, la muncă. După ce au cumpărat alcool, au pus pariu care poate să bea mai mult.

Spre dimineață, tânărul a fost descoperit mort în șanțul din fata casei de către șeful de post din comuna Duda Epureni, care a sunat de urgență la Ambulanță. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, notează Antena 3.

Rudele tânărului susțin că spre dimineață, cel mai probabil în urma unui conflict, victima ar fi fost scoasă din casa de ceilalți doi amici de pahar, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani. Aceștia l-ar fi abandonat într-un șanț, dezbrăcat și aproape în comă alcoolică.

Tatăl vitreg al tânărului în casa căruia a avut loc cheful susține o cu totul altă variantă a tragicei întâmplări. El spune ca într-adevăr s-a băut foarte mult în acea noapte, dar ca victima ar fi cea care a plecat din casă încercând să ajungă la locuința aflata la două sute de metri mai departe de locul tragediei.

Marți, tânărul de 24 de ani a fost înmormântat în cimitirul din Duda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here