Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier au fost sesizați în noaptea de joi spre vineri despre faptul că pe raza comunei Valea Călugărescă, pe DJ 101 F, s-a produs un accident rutier.

”În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că un tânăr în vârstă de 19 ani, din comună, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 101F, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma impactului, tânărul a avut nevoie de acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportat la o unitate medicală.

 

Tot din verificări, a reieșit faptul că autoturismul în cauză fusese luat de la unitatea de alimentație publică la care tânărul era angajat, fără permisiunea administratorului societății.

 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here