fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Un tânăr de 20 de ani a murit decapitat. Vorbea despre sinucidere într-o poezie postată pe Facebook

Citește Și

- Reclamă -
Un tânăr de 20 de ani şi-a găsit sfârşitul în urma unui bizar accident produs din cauza vitezei foarte mari, pe un drum drept. A fost practic decapitat, după ce a ajuns sub roata propriei maşini, prin parbriz. Poliţiştii au găsit o poezie recentă a acestuia, care face trimitere la o posibilă sinucidere din dragoste.

Un tânăr de 20 de ani din satul Slobozia, comuna Sireţel, a murit după ce, în urma unui accident, a fost aruncat prin parbriz, ajungând apoi sub roata maşinii, un Fiat. Marian Ivan se afla alaltăseară târziu la volanul maşinii personale, deşi nu avea permis, când a avut loc accidentul, produs din cauza vitezei foarte mari, pe un drum pietruit şi în pantă, tânărul pierzând controlul maşinii şi răsturnându-se de mai multe ori. În urma impactului cu solul, acesta a fost propulsat prin geam, pentru că, cel mai probabil, nu purta centura de siguranţă.

În urma unui apel la 112, la faţa locului a fost trimis un echipaj cu medic al substaţiei Paşcani, care aparţine Serviciului Judeţean de Ambulanţă, şi care a constatat că bărbatul are o fractură deschisă de craniu şi de coloană cervicală. Leziunile erau incompatibile cu viaţa, astfel că a fost constatat decesul.

- Reclamă -

„La pacientul în vârstă de 20 de ani, implicat într-un accident rutier, a fost trimis un echipaj medical din Paşcani. Aceştia l-au găsit cu capul sub roata maşinii, unde a ajuns după ce a fost ejecat prin parbriz. Pacientul prezenta o fractură deschisă de craniu şi coloană cervicală, astfel că nu s-a mai putut face nimic, decât să se constate decesul“, a menţionat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Anchetatorii iau în calcul şi o posibilă tentativă de suicid în cazul tânărului, el despărţindu-se recent de prietena sa. Asta din cauză că drumul în zona accidentului este drept, dar şi din pricina unei poezii postate recent pe Facebook, în care, printre altele, el spune: „Iubirea asta nu se poate sfârşi astfel / Nu pleca, nu mă părăsi / Nu mă arunca către moarte / Nu mă arunca către asuprire…“.

sursa: ziaruldeiasi.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...