Alin are 26 de ani, este din Ploiești și în prezent studiază Teatrologie si Management Cultural la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Toti prietenii îl stiu ca fiind o fire optimista, vesela si gata oricand sa ajute. Caracterizat de altruism, perseverenta și dorinta de a invata si de a fi tot mai bun in tot ceea ce face, Alin a demonstrat ca nimic nu este imposibil daca iti doresti cu adevarat.

Cea mai mare pasiune a lui este teatrul. Respira și expira teatru, tocmai de aceea, timp de 5 ani, a fost actor in echipa Centrului Dramatic Mythos din Ploiesti.

Din noiembrie 2013 este voluntar in Asociatia Studentilor Europeni AEGEE Ploiesti, AEGEE fiind inca una dintre pasiunile lui, implicandu-se cu devotament in consolidarea Asociatiei, de-a lungul timpului fiind Vicepreședinte și Președinte. A participat la peste 10 proiecte Erasmus+, mai întâi ca participant, apoi ca formator și organizator. Are atata planuri și energie incat nimic nu pare sa-l impiedice in a-si atinge toate visurile.

Cu toate acestea, in luna mai a acestui an, ceea ce parea a fi o simplă raceala, în urma unor investigatii medicale, s-a dovedit a fi Leucemie acuta limfoblastica tipB, recent cu infiltrare neoplazica la nivel SNC – cu recomandare pentru tratament urgent și transplant in strainatate.

Pentru Alin se poate dona prin transfer bancar, folosind modalitățile de mai jos:

EURO: RO61BTRLEURCRT0413769201

RON: RO14BTRLRONCRT0413769201

SWIFT CODE: BTRLRO22

Conturile sunt deschise pe numele tatalui lui Alin, GEORGESCU MARIUS CRISTIAN, la Banca Transilvania.

Mai multe informații puteți citi pe alaturidealin.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here