Un tânăr din Ploiești în vârstă de 17 ani s-a ales cu dosar penal după  ce luni seară a luat mașina prietenei sale pentru a face drifturi la Sala Sporturilor. Aventura lui a luat sfârșit  după ce la fața locului a ajuns un echipaj  de jandarmi.

”În momentul intervenției, din autoturism au coborât doi tineri care au fugit în direcția străzii Alecu Russo, fiind ulterior depistați pe strada Mărășești.

În continuare, au fost efectuate verificări pentru stabilirea identității celor două persoane, stabilindu-se că la volan s-ar fi aflat un tânăr de 17 ani, din Ploiești, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de poliție, care i-a condus pe cei doi la sediul secției, în vederea continuării verificărilor”, se arată scris într-un comunicat emis de IJJ Prahova.

Polițiștii au stabilit faptul că autoturismul îi aparține unei tinere de 20 de ani din comuna Puchenii Mari, iubita conducătorului auto.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis iar față de iubita acestuia se fac cercetări pentru încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

1 COMENTARIU

  1. CE IL CALIFICA PE ACEST DOMN POLITEANU SAU PE ALT DOMN DE LA USR PARTID FOFMAT DIN TREI SUTE DE MEMBRI SI CARE PUTINI GANDESC CU MATURITATE EI CARACTERIZANDU.SE PRINTR.O USOARA NAIVITATE .?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here