Un tânăr de 19 ani a evadat din secția de poliție chiar în timp ce era audiat de polițiști. Alături de suspect era avocatul acestuia. Tânărul, care era încătușat, a sărit pe geam chiar în ochii polițiștilor.

“La data de 11.04.2022, în jurul orei 11.30, un tânăr de 19 ani, arestat preventiv, a evadat dintr-un birou al Secției 15 Poliție, prin escaladarea unui geam, în timp ce se afla la audieri, într-o cauză de furt calificat, împreună cu apărătorul său.

Tânărul avea mâinile încătușate.”, a anunțat Poliția Capitalei.

Acesta a fost prins după aproximativ o oră de polițiști din cadrul Secției 16. Procurorii îl cercetează acum și pentru evadare.

În plus, Poliția Capitalei a mai anunțat că și polițiștii care îl audiau sunt cercetați.

“De asemenea, au fost dispuse verificări, prin structura de control intern, cu privire la modul în care polițiștii și-au îndeplinit atribuțiile în acest caz.”, se mai arată în comunicat.

1 COMENTARIU

  1. Dacă sânteți agarici….
    Audierile infractorilor se fac ( efectuează / au loc ) de la etajul 2 ( dacă nu există terasă la et.1 sau alte ,, accesorii ” de coborât / cățărat , precum burlane de scurgere a apei pluviale ) în sus…sau la subsolul clădirii cu uşa blocată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here