fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din București, dat dispărut de familie încă din 8 octombrie, este căutat pe munți, în Prahova. A fost văzut ultima dată în Sinaia

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii din București a anunțat dispariția un tânăr de 18 ani, care a plecat de acasă spunând că merge la munte, dar care nu a mai dat niciun semn de viață încă din 8 octombrie.

Salvamontiștii din Prahova îl caută pe traseele din Bucegi inclusiv cu elicopterul.

- Reclamă -

Un băiat cu semnalmentele celui dispărut a fost văzut într-o stație de autobus din Sinaia, dar urma lui s-a pierdut între timp.

Poliţiştii fac apel la populaţie pentru găsirea lui.

”Salvamontistii din Bușteni, Sinaia si Prahova continua căutările tânarului dispărut in Bucegi in data de 8 octombrie.

- Reclamă -

La căutări s-au folosit inclusiv drone iar un elicopter IGAV survolează si el zona, din păcate fără rezultat pana acum pentru ca informațiile despre traseul sau destinația lui sunt inexistente”, se arată într-o postare pe Facebook a salvamontiștilor din Bușteni.

Și salvatorii din Sinaia au participat la căutările băiatului, dar deocamdată fără niciun rezultat.

”Am continuat așadar căutarea unui potențial ac într-un cert car cu fân.

Nu a apărut nicio noutate între timp (în urma unei semnalări în online săptămâna trecută, prin prietenii de la TUS s-au analizat ore bune de înregistrări video dintr-o stație de autobuz din Sinaia unde ar fi fost văzută o persoană care corespundea cât de cât descrierii, în speranța unui capăt de ață mai serios pentru localizare decât “munții Bucegi”. Din păcate, tot fără rezultat)

- Reclamă -

Ne-am mobilizat și astăzi: 3 angajați și doi voluntari, am ‘măturat’ posibilele adăposturi (stâne, bordeie, foste gherete de supraveghere a instalațiilor) din arealul sud-estic al muntelui nostru, și am ‘periat’ Colții lui Barbeș și Stâna din Colți (inclusiv cu drona, cât ne-au permis vântul puternic și uliii agresivi), ne-am ales tot cu praful de pe tobă.

Tot astăzi s-a făcut o căutare serioasă în zona Jepilor Mari și Mici, de către Salvamont Bușteni și Salvamont Prahova, oameni și drone, din păcate cu același rezultat nul. Bușteniul nu se afla nicidecum la prima căutare, acestea au fost întreprinse încă de săptămâna trecută, cu aceleași speranțe și aceleași dezamăgiri”, au scris salvatorii montani din Sinaia pe pagina oficială de Facebook.

Anunțul oficial al poliției

”La data de 8 octombrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unui tânăr care, în aceeaşi zi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 1, spunând familiei că merge la munte şi nu a mai revenit până în prezent. La data de 23 octombrie 2023, aparţinătorii şi-au exprimat acordul cu privire la mediatizarea cazului”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a rpecizat că tânărul dispărut se numeşte  Mărăşescu Alexandru, este în vârstă de 18 ani şi are următoarele semnalmente:

•  Înălţime: 1,70 m, greutate 50 kg, ochi căprui, constituţie slabă, ten alb, păr şaten mediu, faţă rotundă.

•  La data dispariţiei purta: pantaloni de trening bleumarin, hanorac negru, cu glugă, şapcă de culoare închisă, încălţăminte sport.

”Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, au mai transmis poliţiştii.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img