Marian Brătoiu, zis „Piciu”, unul dintre câmpinenii arestați de Tribunalul Prahova la solicitarea procurorilor DIICOT Ploiești, în dosarul în care este cercetat și solistul trupei de hip-hop „Paraziții”, este acuzat inclusiv de viol și proxenetism.

Procurorii susțin, în referatul de arestare, că Brătoiu ar fi obligat mai multe tinere să întrețină relații sexuale cu el, iar pe altele le-a forțat să întrețină relații sexuale contra cost cu alți bărbați.

În încheierea de ședință din camera de consiliu, atunci când s-a propus arestarea celor opt persoane în dosarul în care este anchetat și Cheloo, se precizează faptul că, la data de 31 martie, pe numele lui Brotoiu „s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de: trafic de droguri de risc (…); trafic de droguri de risc, inclusiv către consumatori minori, (…) trafic de droguri de mare risc (…) trafic de droguri de mare risc, inclusiv către consumatori minori, (…) deţinere de droguri de risc pentru consum propriu (…) deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept (…) o infracţiune de proxenetism, (…) constând în aceea că, în perioada decembrie 2015, a determinat-o pe C.A.M. să întreţină relaţii sexuale cu L.A.M.. o infracţiune de proxenetism, (…), constând în aceea că, în cursul anului 2015, a determinat-o pe minora F.A.A.C. să întreţină relaţii sexuale cu C.V.G., contra unei sume de 300 lei; o infracţiune de trafic de persoane, (…) constând în aceea că, în luna februarie 2016, a constrâns-o, prin ameninţări şi violenţe, pe D.D.Ş. să întreţină relaţii sexuale cu D.M., zis “P.”;  o infracţiune de viol, (…), constând în aceea că, în luna noiembrie 2015, a constrâns-o pe D.D.Ş., prin ameninţări şi violenţe, să întreţină relaţii sexuale orale cu el; o infracţiune de viol (…) constând în aceea că, în luna decembrie 2015, a constrâns-o pe D.D.Ş., prin ameninţări şi violenţe, să întreţină relaţii sexuale cu el; o infracţiune de viol, constând în aceea că, în luna decembrie 2015, a constrâns-o pe minora P.I.I., prin ameninţări şi violenţe, să întreţină relaţii sexuale cu el.”

În fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova, Bărtoiu a recunoscut faptul că a întreținut relații sexuale cu cele două fete, dar cu acordul acestora și nu în urma unor amenințări.

În lipsa unor probe elocvente aduse de procurori, nici instanța nu a luat în considerare aceste acuzații, dar a admis propunerea de arestare exclusiv pentru  acuzațiile de trafic și deținere de droguri.

„Cu privire la pretinsele infracţiuni de viol se constată că, la acest moment procesual, nu avem la dosarul cauzei decât declaraţiile părţilor vătămate aflate, la un moment dat, în relaţii apropiate cu inculpatul, însă chiar în atare condiţii declaraţiile vin la un moment relativ îndepărtat faţă de data comiterii presupusei infracţiuni de viol. Nici infracţiunea de trafic de persoane nu este documentată suficient pentru a se dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru comiterea acestei fapte, la dosarul cauzei fiind doar declaraţiile părţilor vătămate,”  se arată în încheierea de ședință.

Reamintim că, la finele lunii martie, în Breaza în special, dar și în alte localități din Prahova, Ialomița și în București au avut loc mai multe percheziții care vizau o rețea de traficanți și de consumatori de droguri din care făcea parte și Cheloo, solistul trupei Paraziții.

Acesta împreună cu alte 90 de persoane, în mare parte adolescneți, au fost aduși la audieri la sediul DIICOT Ploiești, structură care instrumentează acest dosar. Opt persoane au fost atunci arestate, iar alte șase, printre care și Cheloo, au fost plasate sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here