UPDATE Un cititor ne-a transmis imagini cu momentul în care ursul este lovit de una dintre mașini (video jos).

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un urs care a pătruns pe DN 1 a fost lovit de o mașină în zona localității Cornu. În urma impactului, ursul a sărit peste separatoarele de sens și a fost lovit de o a doua mașină, apoi a fugit în pădure, a anunțat Poliția Prahova.

“În jurul orei 19:30, pe DN1- Cornu-KM 99+800, pe sensul de coborâre, un urs a pătruns pe partea carosabilă și a fost acroșat de un autoturism, ulterior acesta a sărit peste separatoarele de sens fiind acroșat de un alt auto care se deplasa pe sensul Ploiești-Brașov.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Prahova.

Ursul a fost ulterior găsit în pădure și, potrivit sursei citate, la fața locului se deplasează reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare Prahova pentru a verifica starea animalului.

“La acest moment, polițiștii asigură zona atât în vederea împiedicării producerii altor evenimente rutiere, cât și în vederea protejării cetățenilor.”, au mai transmis reprezentanții IJP Prahova.

Imaginile cu momentul când ursul este lovit de una dintre mașini:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here