Reporterii ziarului Incomod i-au întrebat pe tinerii ploieșteni în ce pub-uri, baruri și restaurante își petrec cel mai des timpul liber. Aceștia au răspuns sondajului propus de noi și ne-au enumerat localurile pe care le frecventează în weekend-uri și nu numai. Vă prezentăm mai jos rezultatele sondajului:

sondaj tineri baruri puburi restaurante

Sondajul ziarului Incomod a fost făcut pe un eșantion de 206 de persoane, datele fiind culese și interpretate de către redactorii site-ului. Tinerii întrebați au fost aleși atât din mediul online, de pe rețelele de socializare, cât și din cel offline.

Pe de altă parte, Poliția Prahova are în atenție această situație și monitorizează barurile respective, pentru identificarea elevilor care absentează de la ore și preferă să stea în localuri, în locul claselor de curs.

„Avem în permanență în atenție și facem periodic verificări în localuri de alimentație publică, nu numai în zona unităților de învățământ, ci pe toată raza județului.

În situația în care depistăm elevi, informăm școala cu privire la prezența lor în local (școala își ia propriile măsuri) și, în cazul în care sunt minori care consumă alcool/tutun se iau măsurile legale împotriva celor care au servit”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, inspector principal Marian Popescu, la solicitarea reporterilor ziarului Incomod.

Totuși, în majoritatea cazurilor, elevii prinși de polițiști în baruri nu consumă alcool, ci își iau un suc și stau prin local până trec orele de curs de la care chiulesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here