Fundația Luceafărul organizează cursuri de formare juridică (teoretică și practică), în vederea dobândirii de cunoștințe aprofundate pentru susținerea de examene/concursuri pentru dobândirea calităților de magistrat, avocat și consilier juridic și pentru exercitarea celor trei profesii.

Fundația Luceafărul este persoană juridică cu scop lucrativ, înființată în 1995, în baza sentinței civile nr. 162/1995 a Judecătoriei Ploiești. Fondatorii fundației și cei care vor susține cursurile sunt Daniel Gașpar, avocat coordonator în cadrul societății civile profesionale de avocați Gașpar & Asociații și Dumitru Rebegea, fost judecător, avocat, în prezent consilier juridic, care dețin calitatea de formatori.

Tematica acestor cursuri de formare juridică va cuprinde tematica stabilită de instituțiile care organizează susținerea acestor examene/concursuri, jurisprudența națională și a CEDO, hotărârile pronunțate de CCR și ÎCCJ. Pregătirea va fi una preponderent practică, prin rezolvarea de chestionare grilă și spețe.

Data prognozată de începere a cursurilor este 17 ianuarie 2019, iar acestea vor avea loc la sediul societății civile profesionale de avocați Gașpar & Asociații din Ploiești, strada Cezar Bolliac, nr. 13B.

Pentru început, cursurile vor fi pentru disciplinele drept penal și drept procesual penal. Ședințele vor fi săptămânale, cu o durată de trei ore. Inițial, cursanții vor susține o pre-testare, pentru a se stabili nivelul de pregătire.

Taxa de înscriere este de 50 lei/ședință și va fi achitată Fundației Luceafărul, fiind necesară pentru suportarea cheltuielilor de organizare a cursurilor, plata persoanelor implicate în această activitate și derularea obiectivelor pe care le are de finalizat fundația.

Zilele când vor fi susținute cursurile vor fi stabilite alături de cursanți.

Cei interesați se pot înscrie la adresa de email contact@avocatdanielgaspar.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here