fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Unde puteți face cursuri de formare juridică pentru avocați, magistrați și consilieri juridici (P)

Citește Și

- Reclamă -

Fundația Luceafărul organizează cursuri de formare juridică (teoretică și practică), în vederea dobândirii de cunoștințe aprofundate pentru susținerea de examene/concursuri pentru dobândirea calităților de magistrat, avocat și consilier juridic și pentru exercitarea celor trei profesii.

Fundația Luceafărul este persoană juridică cu scop lucrativ, înființată în 1995, în baza sentinței civile nr. 162/1995 a Judecătoriei Ploiești. Fondatorii fundației și cei care vor susține cursurile sunt Daniel Gașpar, avocat coordonator în cadrul societății civile profesionale de avocați Gașpar & Asociații și Dumitru Rebegea, fost judecător, avocat, în prezent consilier juridic, care dețin calitatea de formatori.

- Reclamă -

Tematica acestor cursuri de formare juridică va cuprinde tematica stabilită de instituțiile care organizează susținerea acestor examene/concursuri, jurisprudența națională și a CEDO, hotărârile pronunțate de CCR și ÎCCJ. Pregătirea va fi una preponderent practică, prin rezolvarea de chestionare grilă și spețe.

Data prognozată de începere a cursurilor este 17 ianuarie 2019, iar acestea vor avea loc la sediul societății civile profesionale de avocați Gașpar & Asociații din Ploiești, strada Cezar Bolliac, nr. 13B.

Pentru început, cursurile vor fi pentru disciplinele drept penal și drept procesual penal. Ședințele vor fi săptămânale, cu o durată de trei ore. Inițial, cursanții vor susține o pre-testare, pentru a se stabili nivelul de pregătire.

- Reclamă -

Taxa de înscriere este de 50 lei/ședință și va fi achitată Fundației Luceafărul, fiind necesară pentru suportarea cheltuielilor de organizare a cursurilor, plata persoanelor implicate în această activitate și derularea obiectivelor pe care le are de finalizat fundația.

Zilele când vor fi susținute cursurile vor fi stabilite alături de cursanți.

Cei interesați se pot înscrie la adresa de email [email protected].

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut