În vremuri de criză, artiștii se adaptează. Începând de săptămâna viitoare, Filarmonica ”Paul Constantinescu” își mută stagiunea online, dat fiind restricțiile impuse de autorități de teama coronavirusului.

”Săptămâna viitoare va debuta „Stagiunea online”, care vă va permite vizionarea, prin intermediul internetului, a celor mai frumoase concerte simfonice, folclorice și de jazz pe care le-a organizat în timpul stagiunilor cu numerele 65, 66 și cea curentă, 67.
Înregistrările vor putea fi urmărite pe rețeaua de socializare Facebook, la adresa https://www.facebook.com/filarmonicaploiesti, la date și ore pe care le vom anunța în timp util”, este mesajul conducerii filarmonicii ploieștene.
În măsura posibilităților toate evenimentele care ar fi trebuit să se desfășoare în luna martie vor fi reprogramate, iar abonamentele își vor prelungi valabilitatea.
Vă reamintim că în baza Hotărârii nr. 2 emisă de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Ploiești, din data de 9 martie 2020, activitățile culturale cu public ale Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești au fost suspendate până pe data de 31 martie 2020, măsura având ca scop protejarea populaţiei împotriva răspândirii SARS-CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here