fbpx
joi, mai 30, 2024
spot_img

Unde te poți testa gratuit dacă ai simptome de Covid 19

Citește Și

- Reclamă -

Persoanele care au simptome de Covid 19 se pot testa gratuit în mai multe centre, inclusiv din Prahova. Cele mai frecvente simptome sunt febra, tusea, oboseala, pierderea mirosului/ gustului, dureri în gât, dureri de cap sau dureri musculare. Dacă aveți astfel de simptome vă puteți adresa telefonic DSP-ului, medicului de familie, sau dacă vă aflați în București, unui centru de testare din incinta unui spital.

În București sunt deschise 16 centre de testare în spitale.

- Reclamă -

În cazul în care nu locuiești în București, în spitalele din țară, Ministerul Sănătății nu a anunțat deschiderea de centre de testare PCR.

Testarea se poate face în schimb gratuit prin DSP-uri (sunând la numerele de contact de pe site-ul DSP-ului local) sau la medicul de familie.

Medicii de familie fac în cabinetele lor doar teste antigenice rapide, însă testarea nu este disponibilă la toți medicii de familie.

- Reclamă -

Lista medicilor de familie unde se poate face testare antigenică rapidă, pe județe, este disponibilă pe site-ul Ministerului Sănătății.

Vezi LISTA COMPLETĂ a medicilor de familie unde te poți testa, pe județe, aici.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Reactoare de ultimă generație instalate în rafinăria Petromidia

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a introdus în fluxul operațional al rafinăriei Petromidia două reactoare...