fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Unul dintre denunțătorii de serviciu din Prahova, trimis în judecată pentru evaziune fiscală

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Gimi Costin Palada, om de afaceri apropiat al familiei Cosma și în același timp martor denunțător în mai multe dosare instrumentate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și DNA Ploiești, a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală. În același dosar are calitate de inculpat și societatea pe care o deține, SC Cast Bănești.

Dosarul în care Palada este acuzat de evaziune fiscală a fost înregistrat la Tribunalul Prahova în data de 21 martie 2016.

- Reclamă -

Gimi Palada este un obișnuit al instanțelor, el fiind inculpat și într-un dosar de corupție instrumentat de DNA Alba, în care este acuzat, alături de unul dintre directorii de la CAST Bănești, de constituire de grup infracțional organizat, instigare la înșelăciune dar și că ar fi obținut fonduri europene în mod nelegal. Este de fapt vorba despre o disjungere din uriașul dosar HIDRO PRAHOVA, instrumentat inițial de procurorii DNA Ploiești.

Dacă nu are calitate de inculpat, atunci Gimi Palada este martor denunțător. Îl regăsim în această calitate și în dosarul în care Mircea Cosma, președintele Consiliului Județean Prahova, dar și fiul său, deputatul Vlad Cosma sunt acuzați de fapte de corupție, dosarul aflându-se acum în judecată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Tot Palada este cel care l-a denunțat și pe consilierul municipal Ionuț Ionescu, arestat anul trecut la solicitarea DNA Ploiești.

- Reclamă -

Despre Gimi Palada se spune că ar fi fost un apropiat al familiei președintelui CJ Prahova, societatea patronată de omul de afaceri câmpinean fiind frecvent întâlnită drept câștigătoare a licitațiilor organizate fie de CJ Prahova, fie de diverse primării din județ, dar în mod special cea din Câmpina.

Gimi Palada este judecat sub control judiciar pe cauțiune.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut