mihalea

mihaleaUnul dintre asasinii lui Ioan Luchian Mihalea este la un pas de libertate. La 22 de ani de la crima care a îngrozit România, Nelu Florian Gavrilă, unul dintre cei care l-au omorât pe compozitor, a primit acceptul Judecătoriei Găeşti de a fi eliberat condiţionat. Decizia nu este însă definitivă şi poate fi atacată.

La peste 20 de ani de la moartea lui Ioan Luchian Mihalea, unul dintre criminali va ieşi din închisoare, informează România TV. Nelu Florian Gavrilă a primit acceptul judecătoriei de a fi eliberat condiţionat.

Citeşte şi Ucigaşul lui Mihalea rămâne în puşcărie. Cererea de eliberare, respinsă de instanţă

Ionel Păun, celălalt criminal, este şi el la un pas de a fi liber. Judecătorii analizează propunerea de eliberare condiţionată de comisia penitenciarului. Practic, cei doi sunt la câteva zile distanţă de o decizie care ar putea pune capăt pedepsei primite pentru uciderea compozitorului.

Pe 29 noiembrie 1993, criminalii au dat buzna în casă peste Ioan Luchian Mihalea pentru a-l jefui. Ucigaşii s-au năpustit asupra sa cu pumnii şi picioarele. Bătut crunt, artistul a reuşit să le opună rezistenţă, până când a fost lovit în cap cu un ciocan de lipit. Mihalea îi cunoştea pe cei doi şi îi ajutase de multe ori cu bani.

sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here