Foto cu caracter ilustrativ

UPDATE. Victima accidentului de la Românești, un bărbat în vârstă de 31 de ani, nu a mai putut fi resuscitată, iar bărbatul a fost declarat decedat.

 

Grav accident de circulație în Bărcănești, după ce o mașină a lovit un stâlp! Luni dimineață, în comuna Bărcănești, sat Românești, cel mai probabil pentru că a pierdut controlul volanului, un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, plutonier major Raluca Vasiloae, șoferul a rămas încarcerat și a intrat în stop cardio-respirator.

La fața locului s-au deplasat echipajele ISU Prahova pentru a-l scoate pe șofer dintre fiarele mașinii și pentru a încerca să-l resusciteze. Poliția efectuează cercetări cu privire la circumstanțele care au dus la producerea incidentului.

De altfel, acesta nu este primul accident produs luni dimineață în Prahova. În Păulești, două autoturisme s-au lovit, iar o persoană a fost rănită, se pare, ușor.

Și în Blejoi, pe DN 1A, a avut loc un accident, din cauza carosabilului umed și a nepăstrării distanței corespunzătoare în mers. Detalii despre acest incident puteți reciti aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here