Update:

Potrivit unor surse apropiate anchetei, agresorul a primit control judiciar, iar rudele sale împreună cu care a ultragiat polițiștii sunt cercetate în libertate pentru ultraj.

Știre inițială:

Caz grav la Mizil, unde mai mulți polițiști au fost ultragiați și amenințați de un grup de rromi: “Vă prindem când sunteți liberi și vă violăm copiii”, le-ar fi spus rromi polițiștilor! Polițiștii au fost ultragiați de un bărbat și de rudele acestuia chiar într-o secție de poliție din Mizil.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 10 august 2019, în jurul orelor 23:00. Potrivit surselor ziarului Incomod, o patrulă de poliție a auzit strigăte de ajutor pe o stradă din Mizil și a mers să verifice ce se întâmplă. La fața locului erau doi bărbați în stare de ebrietate care se certau și o femeie care fusese agresată de unul dintre cei doi bărbați, care îi este soț.

Femeia a fost dusă la secția de poliție pentru audieri dar, la scurt timp, soțul acesteia, împreună cu trei rude, fratele, sora și un copil mic pe care sora sa îl ținea în brațe, au mers la secția de poliție.

Bărbatul ar fi adresat mai multe amenințări și injurii oamenilor legii și, în plus, la un moment dat a scos o lamă de coasă și a amenințat că își taie gâtul dacă polițiștii nu o lasă pe femeie să plece. Pentru a reuși dezarmarea și încătușarea bărbatului a fost nevoie de intervenția unui echipaj al Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Bărbatul și rudele sale s-au ales cu dosar penal pentru violență în familie, ultraj, port fără drept de obiecte periculoase și chiar și lipsire de libertate, după ce a ieșit la iveală faptul că femeia era ținută cu forța în casa din Mizil.

Cei doi soți sunt din Buzău și ar fi venit în vizită la fratele soțului, iar când femeia a vrut să întoarcă acasă, în Buzău, aceasta nu ar fi fost lăsată și ar fi fost ținută acolo împotriva voinței sale.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, însă fratele și sora acestuia, deși au înjurat și au amenințat polițiștii, au fost citați la audieri de procurorul de caz luni, 12 august 2019, probabil pentru că incidentul s-a petrecut în weekend și nu a fost considerat o urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here