UPDATE. Vasile Dorișor a coborât de pe bloc după ce la fața locului a venit viceprimarul Cristian Ganea, dar și Ion Micuță, reprezentant al Partidei Romilor. Ganea i-a spus să coboare pentru a putea discuta despre problema sa și, în paralel, Micuță i-a transmis un mesaj în limba romani. După ce Micuță a terminat de vorbit cu Vasile Dorișor s-a adresat negociatorilor oficiali și le-a spus că ar trebui să învețe limba lor.

Știrea inițială:

Tentativă de suicid vineri dimineață în Ploiești! Vasile Dorișor, un bărbat din Ploiești, s-a urcat pe blocul de șapte etaje din centrul Ploieștiului și amenință că se aruncă dacă nu primește o locuință de la primărie. Familia acestuia este de față, alături de autoritățile care încearcă să îl convingă să se dea jos.

Nu este prima dată când bărbatul face acest lucru. În luna martie s-a urcat în același loc al blocului, pe scara exterioară, până ce autoritățile i-au dat ceea ce își dorea.

În luna iunie a anului 2015, sora bărbatului a recurs la un gest similar, urcându-se pe acoperișul unei clădiri din centrul Ploieștiului și amenințând că se aruncă. Totul ar fi pornit tot de la un ordin de evacuare pe care aceasta l-ar fi primit.

Vezi mai jos imagini de la fața locului:

2 COMENTARII

  1. Limba de stat in Romania este limba romana . Functionarii publici sa nu ii mai alinte pe astia . Daca le sint asa de dragi sa ii ia la ei acasa . Daca nu or sa ia atitudine autoritatile fata de specimenele astea ,,alintate,, o sa luam noi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here