Un bărbat beat s-a tăiat cu cuțitul pe piept la intrarea în Primăria Ploiești. Acesta a cerut să discute cu primarul, nemulțumit fiind că nu a fost lăsat de polițiștii locali să vândă zarzavat pe stradă. Bărbatul a ajuns la psihiatrie, conform procedurii în astfel de cazuri. 

Cel care a făcut scandal are 66 de ani, potrivit IPJ Prahova. După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, acesta a fost transportat la spital, la secția de psihiatrie. Bărbatul a fost sancționat.

“La data de 12 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 66 de ani s-ar fi autovătămat superficial (la prima vedere) cu un obiect tăietor-înțepător, pe Bulevardul Republicii, în fața unei instituții publice. La fața locului a fost solicitată și o ambulanță, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală de specialitate. Polițiștii au aplicat o sancțiune conform Legii nr. 61/1991, fiind confiscat și obiectul tăietor- înțepător”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

 

Potrivit unor surse, bărbatul este om al străzii, de fel din Galați, însă locuiește pe străzile din Ploiești. În jurul orei 11.00, a fost amendat de Poliția Locală Ploiești pentru că, în timp ce vindea zarzavat pe strada George Coșbuc din Ploiești, consuma și băuturi alcoolice pe stradă. Polițiștii locali l-au amendat pentru consumul de alcool și l-au îndrumat să meargă să vândă zarzavaturile la tarabele sociale din Piața Centrală.

După-amiază, însă, bărbatul a venit nemulțumit la primăria Ploiești, la intrarea dinspre Administrația Serviciilor Social Comunitare, cerând să vorbească cu primarul și amenințând că în caz contrar se va auto-mutila cu cuțitul pe care îl avea în mână. Potrivit martorilor, acesta voia să-i solicite primarului să-l lase să-și vândă zarzavaturile pe strada George Coșbuc.

DETALII AICI: Primăria Ploiești: Un bărbat băut, înarmat cu un cuțit, s-a tăiat singur pe piept, cerând să discute cu primarul orașului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here