Doi bărbați și o femeie au fost aduși la audieri, după ce au fost surprinși în trafic în timp ce cărau cadavrul unei femei de 93 de ani cu mașina. 

Potrivit celor care au sunat la 112, trupul femeii era înfășurat într-un covor, iar persoanele în cauză l-au urcat într-o mașină.

Acestea au declarat că transportă cadavrul în județul Ialomița, pentru înmormântare.

“La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizati de către un bărbat, cu privire la faptul că, mai multe persoane transportă cu un autoturism, spre județul Ialomița, un cadavru.

Polițiștii orașului Voluntari au interceptat în trafic autoturismul în cauză, iar cu ocazia verificărilor au constatat faptul că, în carlinga acestuia se afla un cadavru, pe care l-au identificat imediat, fiind vorba despre o femeie, de 93 de ani.

Atât autoturismul cât și cele 3 persoane, care transportau cadavrul, respectiv 2 bărbați și o femeie, în vârstă de 30, 47 și 55 de ani, au fost conduse la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru cercetări.

De asemenea, la sediu Poliție orașului Voluntari s-au prezentat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și criminalisti, pentru efectuarea de cerectări.

Din cercetări a rezultat faptul că, femeia de 93 de ani a decedat într-o locuință din orașul București, iar cele 3 persoane transportau cadavrul acesteia, în județul Ialomița, unde urma să o înmormânteze.

Serviciul de Medicină Legală Ilfov a ridicat cadavrul femeii pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea”, a transmis IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here