Update:

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, spune că se vor lua măsuri pentru a fi blocat complet accesul publicului în zona respectivă.

“Acea zonă nu era pentru accesul cetățenilor, cineva a desfăcut bariera și am stabilit să se mai facă în spatele barierei un gard cu plasă mai mare ca să nu se mai poată intra în zona respectivă”, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieștiului pentru ziarul Incomod.

Știre inițială:
Un cititor speriat de ce a văzut la Grădina Zoo din Bucov a contactat reporterii Incomod și a povestit că zona unde se află urșii nu este protejată corespunzător și în susținerea celor spuse a pus la dispoziția redacției și câteva imagini.

“Nu mi-a venit să cred când am văzut cum mai mulți tineri și copii stăteau la distanță de 10-15 cm de ghearele urșilor fără nici un fel de protecție. Mai mulți copii smulgeau iarbă și întindeau mâna spre gura urșilor pentru a încerca să îi hrănească. Singura măsură de protecție era o banală barieră care și aceasta nu era închisă corespunzător permițând accesul oamenilor în zona respectivă”, a povestit cititorul.

Iată mai jos imaginile realizate de cititor:

Reporterii ziarului Incomod au luat legătura cu Adrian Dobre, primarul Ploieștiului și i-au adus la cunoștință cele povestite de cititor urmând că după ce se interesează despre situație să emită un punct de vedere.

“O să verific să vă exact care este situația, o să vorbesc cu cei care administrează parcul și o să vedem exact care este situația și de ce este așa pentru că înainte exista o protecție acolo”, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieștiului pentru ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here