fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

UPDATE: Ce pedepse au primit inculpații din dosarul unde este judecat Liviu Dragnea

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE: Botorogeanu Adriana: 2 ani cu suspendare pentru abuz în serviciu și fals intelectual

Stoica Anisa Niculina: 1 an cu suspendare pentru fals intelectual și abuz în serviciu. Stoica Anisa e una dintre cele care au recunoscut.

- Reclamă -

Nicușor Gheorghe, fost șef serviciu in cadrul DGASPC Teleorman: fals intelectual, condamna la 3 luni inchisoare. Abuz în serviciu, un an de închisoare. Pedepasa finala: 1 an cu suspendare.

Claudiu Balaban, fost sef serviciu in cadrul DGASPC Teleorman: abuz în serviciu, condamnă la 3 ani, fals intelectual 1 an. Contopeste si condamna la 3 ani cu suspendare.

Bombonica Prodana (fosta soție a lui Liviu Dragnea): încetează procesul penal. Sancțiunea administrativă a amenzii de 1000 de lei.

- Reclamă -

Valentina Marica, fost sef serviciu in cadrul DGASPC Teleorman: încetează procesul penal pentru fals intelectual datorită prescripției. E condamnată pentrua abuz in serviciu la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Ionel Marineci, fost sef serviciu in cadrul DGASPC Teleorman: 3 ani de închisoare cu suspendare.

Știrea inițială:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunțat o primă decizie în dosarul DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, în legătură cu angajarea la DGASPC Teleorman a două persoane, care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD.

- Reclamă -

Olguta Sefu, fost director executiv adjunct DGASPC Teleorman: abuz în serviciu, 3 ani de condamnare și un an pentru fals intelectual. Se contopește la 3 ani de închisoare cu suspendare. Un judecător a făcut opinie separată în cazul acuzației de abuz în serviciu, în sensul achitării.

sursa: stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img