Foto cu caracter ilustrativ

Update:

Administratorul localului spune că în incinta barului nu s-a întâmplat nimic și susține că bătaia a avut loc pe stradă fiind provocată de suporterii echipei Petrolul Ploiești care au aruncat cu obiecte contondente în agenții de intervenție de la BIDEPA.

“Au venit doi inși din galeria echipei Petrolul, eu am văzut că vin și le-am spus că închid, în sensul să nu-i primesc și am chemat BIDEPA. Eu cred că este o râcă mai veche între BIDEPA și galeria Petrolul și s-au luat la ceartă, dar de bătut s-au bătut afară, pe stradă. Totul a pornit de la un petrolist care a aruncat cu o sticlă spre BIDEPA sau cu o scrumieră cu ceva. Au luat de la mine de jos din bar, a luat o scrumieră și a aruncat-o spre BIDEPA și atunci a început ciondăneala între ei. Într-adevăr ăștia de la BIDEPA i-au bătut pe ăștia de la Petrolul, dar nu era de înțeles cu ei. Mie nu mi-au distrus nimic, nu au spart nici măcar un pahar că eu am luat-o din pripă, știu că ăștia sunt periculoși, pe unde se duc fac scandal și eu că să iau din pripă chestia asta am chemat BIDEPA “rezolvați voi că d-aia vă plătesc”. În bar a fost doar ciondăneala aia “hai ieșiți”, asta a fost tot, s-a dărmat un scaun, d-aia nici nu am depus plângere la poliție că nu am avut nicio distrugere, nicio vătămare corporală, eu nu aveam de ce să le fac plângere ălora, la ăștia de la Petrolul mă refer. Ce au ei de rezolvat în problemele lor cu BIDEPA care sunt vechi, nu vreau să apar eu ca o stare conflictuală sau că am dat eu drumu la scandalul ăsta. O știre de genul ăsta afectează afacerea, dă o notă ciudată și atunci lumea evită să mai vină”, a declarat administratorul barului.

Știre inițială:

Un scandal între un grup de persoane și agenții de pază ai firmei BIDEPA a avut loc pe data de 2 decembrie 2017, în jurul orei 00:20. Bătaia a avut loc în barul Conac de pe strada Democrației din Ploiești.

Potrivit unor martori, mai mulți suporteri, din peluza 1, ai echipei Petrolul Ploiești au sărit la bătaie atunci când administratorul barului a refuzat să îi servească și i-a rugat să părăsească locația pe motiv că aceștia ar fi fost în stare de ebrietate. Ulterior butonul de panică a fost acționat și la fața locului au apărut agenții de intervenție ai firmei BIDEPA care nu au reușit să aplaneze conflictul urmând o bătaie în toată regula.

Surse apropiate anchetei spun că în urma scandalului doi agenți BIDEPA și un suporter petrolist au ajuns la spital.

În urma informațiilor primite, reporterii Incomod au solicitat un punct de vedere din partea Poliției Prahova.

“În cauză a fost întocmit dosar pentru loviri și alte violențe și au fost aplicate mai multe amenzi contravenționale în valoare de 300 de lei fiecare. Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs incidentul”, a declarat Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Vom reveni cu detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here