Update:

Directorul Parcului Municipal Vest, Donald Constantin spune că nu este nimic ilegal și că așa a fost conceput proiectul. Totodată a informat că terenurile pot fi accesate și gratuit, acestea nefiind închise, însă atunci când cineva a plătit are prioritate.

“Conform proiectului, tarifele au fost fixate de când s-a făcut recepția parcului. Proiectul nu este generator de profit cu excepția închirierii terenurilor de sport la tariful de 18 lei, a patinoarului, a taxei de parcare și organizării de evenimente. Există și o hotărâre de Consiliu Local în care au fost aprobate tarifele. Eu am pus în practică hotărârea de consiliu și studiu de fezabilitiate al parcului”, a declarat Donald Constantin pentru ziarul Incomod.

“Terenurile pot fi accesate gratuit, nu sunt închise. Atunci când cineva intră pe teren este informat că în cazul în care cineva a achitat taxa va trebui să elibereze ternul în favoarea celor care au plătit, aceștia având prioritate”, a mai spus directorul parcului.

Iată mai jos hotărârea prin care s-au stabilit tarifele la Parcul Municipal Vest:

 

Știre inițială:

Ploieștenii sunt nemulțumiți de faptul că accesul la terenurile de sport din incinta Parcului Municipal Vest, nu se poate face gratuit.

Un cetățean a postat pe Facebook, un contract de închiriere între el și Administrația Publică Locală, reprezentată prin primarul Ploieștiului, Adrian Dobre.

Ploieșteanul susține că ar fi trebuit să beneficieze de acces gratuit menționând că parcul a fost făcut din banii cetățenilor.

Iată mai jos ce a postat acesta pe Facebook:

“Hoție la drumul mare!

Pentru a te putea relaxa împreună cu prietenii sau familia pe terenurile de sport din Parcul Municipal Vest din Ploiești, începând cu data 11.04.2018, se percepe o taxă de 18 ron pe oră.
Această nouă reglementare nu apare pe undeva afișată și este transmisă de paznici sau chiar de poliția locală.
Se pare că unele minți luminate s-au găsit să facă o afacere din acest lucru, neținând cont ca acest parc a fost construit din taxe și impozite reținute fiecărui ploieștean din salariu.
Este o jignire adusă la adresa ploieștenilor, iar dacă nu se ia vreo inițiativă, vom ajunge să plătim și aerul plouat pe care îl respirăm!”, a postat cetățeanul pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here