UPDATE. În urma perchezițiilor de azi, au fost găsite cele două persoane căutate. Este vorba despre un bărbat cu antecedente pentru infracțiuni similare, bănuit de săvârșirea a două furturi calificate (la un magazin, de unde ar fi sustras țigări și bani, precum și la o farmacie, de unde ar fi sustras bani), dar și de o tentativa de furt calificat (la o casă de pariuri sportive, unde nu a reușit să spargă casa de bani).

Cel de-al doilea este minor (17 ani), bănuit pentru complicitate la furtul de la farmacie.

La domiciliile acestora au fost găsite articole vestimentare asemănătoare cu cele folosite de persoanele care au săvârșit cele 3 infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Percheziții în Ploiești la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale! La data de 28 noiembrie, poliţiştii din Ploiești efectuează patru percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

La această oră, poliţişti de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează patru percheziții domiciliare, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt, complicitate și tentativă la furt calificat.

Descinderile au loc în Ploiești, atât la domiciliile persoanelor bănuite, cât și la locații frecventate de acestea.

Din cercetări, au rezultat indicii că, la finele lunii octombrie – începutul lunii noiembrie, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în incinta a trei societăți comerciale, de unde ar fi sustras bani și bunuri, cauzând un prejudiciu de 5.000 de lei.

Două persoane vor fi aduse la audieri.

La acțiune participă jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Sursa: comunicat Poliția Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here