UPDATE 13.42: Potrivit unor surse, agresorul se numește Nițescu Mihai Alexandru, are 22 de ani și este fost elev al școlii. Acesta ar fi fost exmatriculat anterior și se pare că acum este în stare de ebrietate.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, agresorul a fost urmărit și imobilizat de o patrulă de jandarmi.

UPDATE 13.36: Potrivit Poliției Prahova, profesoara a fost înjunghiată în fața cancelariei cu un cuțit, în abdomen. Cuțitul a fost găsit la fața locului. Din primele informații, agresorul este un fost elev al liceului.

UPDATE 13.30: Potrivit SAJ Prahova, victima, profesoară de matematică, a fost înjunghiată în abdomen și este stabilă hemodinamic. Profesoara a fost transportată de echipajul de terapie intensivă mobilă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Potrivit unor surse, agresorul este un elev al liceului, cunoscut că ar avea probleme de comportament.

UPDATE 13.20: Potrivit Poliției Prahova, victima este o profesoară de matematică în vârstă de 43 de ani. Aceasta primește îngrijiri medicale.

UPDATE 13.16: Agresorul, un tânăr, a fost reținut de un echipaj al Jandarmeriei.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Un profesor a fost înjunghiat la Liceul Spiru Haret din Ploiești! Informația a fost confirmată de către Serviciul de Ambulanță Prahova care a precizat că la fața locului se deplasează un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here