UPDATE:

Reporterii ziarului Incomod au sesizat Poliția Locală și au solicitat și un punct de vedere cu privire la situația semnalată de cititorul nostru. În urma sesizării, un echipaj al Poliției Locale s-a deplasat la fața locului pentru cercetări și a constatat că zona a fost curățată, probabil operatorul de salubritate a ridicat deșeurile.

Iată mai jos răspunsul trimis de Polița Locală însoțit de două fotografii de la fața locului:

“Urmare solicitării dumneavoastră telefonice adresate Politiei Locale Ploiești în ziua de miercuri, 22 martie 2017, prin care ne comunicați sesizarea unui cetățean referitoare la persoane ce depozitează deșeurile provenite din construcții pe platforma de gunoi numărul 423, situată între strada Curcubeului și strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, vă comunicăm următoarele:

Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului s-au deplasat în zona menționată în sesizare, fără a depista persoane care depozitează ilegal deșeuri pe platforma gospodărească.

Totodata, la momentul controlului, în jurul platformei special amenajate pentru depozitarea gunoiului menajer, nu erau abandonate materiale provenite din construcții.

Aspectele sesizare rămân în atenția polițiștilor locali, zona find în continuare monitorizată, iar în cazul surprinderii persoanelor care săvârșesc astfel de fapte contravenționale se vor lua măsurile legale ce se impun.

Pentru a se interveni în mod operativ, cetățenii pot apela Dispeceratul instituției noastre, la numărul de telefon 0244/954, în cazul în care observă fapte ce contravin normelor de conviețuire socială”.

Știrea inițială:

Un cetățean a surprins mai multe persoane care aruncă deșeuri pe platforma de gunoi numărul 423 din Ploiești situată între strada Curcubeului și strada Gheorghe Grigore Cantacuzino.

Potrivit unui martor se pare că aceste persoane au transportat toată iarna, pe timp de noapte, deșeurile din curtea lor pe această platformă. Cetățeanul care a observat această practică a trimis mai multe fotografii în care se observă cum aceste persoane ignoră anunțul afișat lângă platformă și depozitează deșeuri rezultate din construcții.

Iată mai jos cum procedează aceste persoane:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here