smurdcalarasi
Foto cu caracter ilustrativ

UPDATE. Copilul de șase ani a fost preluat de elicopterul SMURD, fiind în stare gravă – inconștient. Alte două persoane adulte au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, fiind vorba de mama copilului și de un bărbat care a suferit o fractură de femur. Cei doi adulți transportați la spital sunt conștienți.

UPDATE. Un copil de șase ani rămăsese încarcerat într-una din mașinile implicate în accident. Un elicopter SMURD va ateriza în zonă pentru a prelua copilul care a fost scos dintre fiarele mașinii de către pompierii ISU Prahova. Alți patru adulți sunt evaluați medical și urmează să fie stabilit dacă necesită transport la spital.

Știrea inițială:

Trei autoturisme au fost implicate într-un grav accident de circulație pe DN 1, la ieșirea din Potigrafu înspre județul Ilfov, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova. Se pare că o persoană este rănită și încarcerată într-unul din cele trei autoturisme. Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, traficul este îngreunat.

Reprezentanții ISU s-au deplasat la fața locului pentru a asista persoanele rănite și pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a persoanei încarcerate. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a afla cauze care au dus la producerea accidentului.

Vom reveni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here