UPDATE. Victima ne-a trimis o fotografie cu mașina avariată după ce a fost lovită de autoturismul unui tânăr care mergea pe contrasens. Potrivit martorilor, dar și victimei, bărbatul inițial s-a dat jos din mașină, apoi când a văzut că fata este vie a fugit de la fața locului fără a vedea dacă are nevoie de îngrijiri medicale. Reamintim că Poliția a încadrat incidentul ca fiind tamponare și potrivit legii asta înseamnă că bărbatul are timp 24 de ore să meargă să declare incidentul.

Vezi fotografii cu tânărul care a provocat accidentul!

Știrea inițială:

Un șofer din Ploiești a provocat un accident rutier, apoi a fugit de la locul faptei! S-a întâmplat sâmbătă după-amiază în Bariera București, iar oamenii care au văzut întreaga scenă spun că după ce a lovit o mașină în care se afla o tânără, bărbatul s-a dat jos, a văzut că fata era vie, apoi s-a urcat iar în mașină și a fugit de la fața locului.

Din primele cercetări, se pare că de vină pentru producerea accidentului se face bărbatul care ar fi pătruns cu mașina pe contrasens. Din fericire, tânăra nu a suferit vătămări corporale, ci doar un șoc. Însă, cum nu a fost transportată la spital, evenimentul este încadrat ca fiind o tamponare, potrivit legislației în vigoare, astfel încât bărbatul are timp 24 de ore să se prezinte singur la secția de poliție.

“Din primele cercetări se pare că bărbatul ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier”, a declarat pentru ziarul Incomod Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova.

În cazul în care bărbatul se va prezenta la poliție în următoarele 24 de ore, acestuia i se va reține permisul de conducere pentru 60 de zile și va fi amendat. În caz că nu va merge la poliție în acest interval de timp, va primi încă o amendă, iar permisul îi va fi reținut pentru încă 30 de zile, conform legislației în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here