Foto cu caracter ilustrativ

UPDATE. Potrivit Poliției Prahova, macabra descoperire a fost făcută de un bărbat care intrase în locuința femeii pentru a fura.

“Polițiștii din Moreni ne-au informat despre faptul că un bărbat din județul Dâmbovița a sesizat faptul că ar fi pătruns într-o locuință din Ploiești, cu intenția de a fura, însă în casa respectivă a găsit cadavrul unei persoane. În baza acestei sesizări s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la fața locului și a găsit cadavrul unei femei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și tentativă de furt. Cadavrul a fost transportat la SML.”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Pompierii de la ISU Prahova au intervenit, la cererea polițiștilor, pentru a debloca o ușă în Ploiești, strada Horia. La fața locului s-a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare.

În locuință a fost găsită decedata o femeie de 41 ani. Se pare că aceasta era moartă de aproximativ 12 luni, fiind în stare de putrefacție. Lângă aceasta s-a găsit și cadavrul unui câine, de asemenea în stare de putrefacție.

1 COMENTARIU

  1. Poate se vor solutiona si celelalte spargeri care au avut loc in zona…mai mult ca sigur ca e acelasi hot…dar m-as mira…Cine sa mai dezgroape cazurile …uitate? Mie mi-a fost sparta locuinta in 2013…desigur ca nu s-a descoperit nimic…nici nu mai sper…Multumiri pentru operativitate, Politia Romana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here