Ciprian Stătescu, fostul primar al orașului Băicoi a fost implicat într-un scandal în această seară, 10 august, la un restaurant din localitate.

UPDATE. Se pare că fostul primar se afla la masă cu încă două persoane într-un local din orașul Băicoi. Se pare că aceștia au început să spună glume deochiate de față cu femeile din local. Administrația localului l-ar fi atenționat pe acesta să înceteze, moment în care fostul primar i-ar fi tras un pumn patronului.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Astfel totul a degenerat într-un adevărat scandal. În timp ce se îmbrâncea, fostul primar ar fi căzut cu piciorul într-una dintre sticlele sau farfuriile răsturnate pe jos, tăindu-se în zona genunchiului, motiv pentru care a și ajuns la spital.

Primarul ar fi fost tăiat în zona piciorului cu un ciob, însă nu se știe dacă acesta a fost atacat sau dacă s-ar fi tăiat în timp ce a căzut. De asemenea, se pare că acesta se afla în stare de ebrietate în acel moment.

Acesta a fost luat cu targa de la fața locului și dus la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii prahoveni, însoțiți de mascați, s-au deplasat la fața locului pentru cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here