Parchetul de pe lângă Judecătoria Mizil a transmis un comunicat de presă cu referire situația semnalată de Ziarul Incomod, privind buletinele de vot sustrase dintr-o anexă a Judecătoriei Mizil, în care funcționează arhiva instituției. 

Potrivit Parchetului, în data de 8 februarie 2021, o persoană a pătruns în arhiva Judecătoriei Mizil, la ora 19.40, de unde au fost sustrase buletine de vot.

Organele de cercetare penală au fost sesizate pe data de 23 februarie.

 

Ziarul Incomod a anunțat, luni dimineață, că buletinele de vot de la alegerile locale de la Ciorani, care au avut loc în toamna anului trecut, au fost furate dintr-o anexă care aparține Judecătoriei Mizil. 

Buletinele de vot erau depozitate în respectiva anexă, pentru că Parchetul a dispus renumărarea voturilor privind alegerile locale pentru funcția primar al comunei Ciorani, în urma unor plângeri în care se precizează ca sunt suspiciuni privind fraudă la numărarea voturilor.

Marin Voicu a câștigat, la alegerile din septembrie, încă un mandat pentru funcția de primar al localității Ciorani, fiind unul dintre cei mai longevivi primari din Prahova.

Primul mandat a fost câștigat în anul 2000.

1 COMENTARIU

  1. Parchetul de pe linga judecatoria Mizil doarme ,,in bocanci ” .
    La fel ca jandarmul plantat sa ,,pazeasca ” judecatoria ….

    Toti platiti extrem de gras de cetatenii care trudesc in tara asta ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here