UPDATE

După publicarea articolului, alți cititori ne-au trimis imagini de pe Mărășești, dar și de pe strada care face legătura între giratoriul de la “orbi” și Colegiul Cuza unde, de asemenea, luminile sunt aprinse (foto jos).

ȘTIREA INIȚIALĂ

Noaptea cartiere întregi stau în beznă în Ploiești, iar ziua becurile de pe stâlpii de iluminat public ard de pomană. Vineri seară cititorii ne-au trimis imagini de pe mai multe străzi din oraș unde iluminatul public nu funcționa: zona Pisica Albă, în spatele bisericii Sf. Âmpărați, strada Stindardului, strada Săpunari, strada Rudului, strada Cozia.

Sâmbătă dimineață, un cititor ne-a trimis o fotografie din intersecția de la Cioceanu în care se vede că becurile sunt aprinse pe strada Mărășești, spre centru.

Reamintim că în primele patru luni ale anului, de exemplu, Luxten a încasat aproximativ 430.000 lei, adică peste 90.000 euro, în condițiile în care ploieștenii reclamă, la câteva zile că, în diverse zone ale orașului, luminile nu funcționează noaptea. Iar ziua ard de pomană…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here