Update. În timp ce transportul public în comun este oprit, după ce salariații TCE au intrat în grevă, consilierii locali PNL Ploiești continuă răfuiala cu cei de la PSD și ALDE, pe tema achiziționării de autobuze noi. Aceștia au remis în urmă cu câteva minute următorul comunicat de presă:

 In sedinta din 28.11.2017   GRUPUL PSD+ALDE+PMP majoritar in Consiliul Local a dovedit inca o data ca practica arma dezinformarii, mintind opinia publica cu privire la eforturile depuse de Primarul Adrian Dobre pentru achizitionarea a 50 de autobuze noi.

   Grupul PSD+ALDE+PMP  ’’uita’’ ca ultima formula de lucru privind achizitia de autobuze noi a fost aprobata de Consiliul Local Ploiesti prin HCL281/17 .08.2017.

    Din data de 17 august 2017 si pana in prezent s-au derulat toate formalitatile legale pentru derularea procedurii de achizitie a celor 50 de autobuze noi DIESEL EURO VI.

Grupul PNL din Consiliul Local Ploiesti isi manifesta sustinerea ferma pentru achizitionarea urgenta a celor 50 de autobuze noi necesare unui transport civilizat pentru cetatenii din Municipiul Ploiesti.

Citește detalii despre scandalul privind achiziția autobuzelor aici!

Update:

Mișcă Ion, liderul de sindicat al angajaților TCE, ne-a spus că în Ploiești transportul în comun nu va mai funcționa până nu își vor primi banii.

“Grevă spontană pe termen nelimitat pentru că nu circulăm pe banii CAR-ului, sindicatului, pe banii furnizorilor, nu ne asigură piese, nu ne dau banii, să fie sănătoși. Niciun tramvai și niciun autobuz nu circulă, s-a declanșat grevă spontană. Consiliul Local și primarul Ploieștiului nu ne-au dat banii. Până nu ne dau banii, nu mai circulăm”, a declarat Mișcă Ion, liderul de sindicat.

Știre inițială:

Eveniment fără precedent în Ploiești! Angajații societății de transport în comun, SC Transport Călători Express SA, au întrat în grevă.

În acest moment nu circulă autobuzele și tramvaiele.

Rămâi pe Incomod, vom reveni cu detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here