UPDATE Un al treilea bărbat se pare că a decedat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, după ce a consumat alcool metilic luat de la cei doi care locuiau în Buda Palanca. Despre aceștia doi s-a descoperit că erau angajați ai unei firme de pază și că erau paznici în stația CF Ghighiu, unde de altfel a și decedat primul, luni.

Despre cei doi, oamenii spun că furau alcoolul metilic din vagoanele care veneau în stație și că o parte o consumau ei, iar cealaltă parte o vindeau la diverse persoane interesate. Se pare că alte trei persoane din zona Moara Domnească – Ciorani au decedat după ce au consumat alcool metilic care era cumpărat de la acești paznici, dar informația nu a fost momentan confirmată.

Poliția Prahova a deschis dosare de cercetare penală pentru moarte suspectă în cazul celor doi paznici care locuiau în Buda Palanca.

 

UPDATE Se confirmă faptul că doi bărbați din Prahova au decedat după ce au consumat alcool metilic.

Ambii locuiau în Buda Palanca – unul dintre ei a decedat luni, în zona stației CF Ghighiu, iar cel de-al doilea a murit la domiciliu, miercuri. Ambele cadavre au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Prahova, de unde a venit rezultatul autopsiei în această dimineață, care confirmă faptul că bărbații au fost intoxicați cu alcool metilic.

Poliția Prahova a deschis două dosare penale și urmează să fie stabilit dacă există o legătura de cauzalitate între cele două decese. De asemenea, va fi verificat de unde au cumpărat cei doi băutura care le-a adus sfârșitul.

 

 

 

Se pare că doi bărbaţi din Prahova au decedat ieri după ce au băut alcool metilic! Cei doi sunt din Moara Domnească şi din Buda Palanca, iar informaţia a venit de la surse din Primăria Moara Domnească.

Se pare că aceștia erau muncitori la o lucrare la Ploieşti Triaj şi acolo ar fi consumat băutura.

Poliţia Prahova şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă încă nu au confirmat informaţia.

Vom reveni cu detalii!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here