Ziarul Incomod vă prezintă în timp real starea drumurilor și problemele apărute în Prahova din cauza codului portocaliu de vreme rea:

UPDATE 11.50: Un copac blochează carosabilul în Comarnic.

UPDATE 11.45: Un TIR ester răsucit pe carosabil la 20 metri dincolo de limita cu Brașovul pe DN 1.
Trafic restricționat.

UPDATE 11.15: S-au ridicat toate restricțiile de circulație.

UPDATE. 10.30: Se menține restricția de trafic pe DN 1A pentru vehiculele cu tonaj de peste 10 tone. Acestea sunt oprite în Vălenii de Munte, în zona Tymbark. Pe DN1 se menține restricția pentru vehiculele cu masă de peste 7,5 tone. În Sinaia, pe strada 1 Mai, a mai căzut un copac pe carosabil.

UPDATE 10.20: Fotografii de la acținile de degajare a copacilor din Sinaia. Sursa foto: ISU Prahova.

UPDATE. 10.10: S-a ridicat restricția de trafic de pe DN1A. La Sinaia, un alt copac a fost doborât de viscol, pe strada Tirul cu Porumbei.

UPDATE. 09.50: Pe tronsonul Comarnic – Sinaia asfaltul a fost curățat. În zona Bușteni zăpada de pe carosabil are aproximativ 1 cm. De la Azuga înspre Brașov ninge viscolit, dar a mai scăzut în intensitate. Pe acel tronson zăpada de pe carosabil are 2 cm.

UPDATE. 09.45: În Sinaia, primarul Vlad Oprea a anunțat că s-au închis școlile și grădinițele. Tot în Sinaia, pe strada Peleșului, un copac a căzut pe terasa hotelului Ioana și pe firele electrice. Alți doi copaci, tot în acea zonă, au căzut pe partea carosabilă. Un alt copac a căzut pe strada Toporașilor.

UPDATE. 09.35: Mai multe localităţi din Prahova au rămas fără curent electric, din cauza vântului puternic ce a rupt cablurile electrice. La acestă oră, 1035 consumatori sunt afectaţi, fiind vorba de localitățile localităţile Chițorani, Bușteni, Poiana Țapului, Sinaia, Plopu și Hârsa. 13 puncte de transformare sunt afectate.

UPDATE 09.30: Cinci copaci au căzut pe carosabil, în Sinaia, de noaptea trecută până acum. Pompierii intervin pentru îndepărtarea ultimului, de pe strada Calea Codrului.

Știrea inițială:

Se circulă la ora actuală pe DN 1, însă, ninsoarea de noaptea trecută a pus mari probleme. De la ora 3.45, a fost instituit restricție de tonaj la Nistorești, din cauza condițiilor meteo. În județul Brașov, localitatea Timiș, un TIR a derapat și blochează traficul pentru camioane. Este așteptată o macara de mare tonaj pentru a repune vehiculul pe carosabil.

Astfel, la Nistorești, se formase o coloană de aproximativ 130 de camioane. La Azuga, din cauza tirului blocat la Timiș, au fost oprite camioanele de către polițiști (aproximativ 80 tiruri). Turismele pot circula.

Aceeași restricție de trafic a fost impusă și pe DN 1A, fiind un filtru rutier la Vălenii de Munte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here