UPDATE. Reporterii Incomod se află în zona unde conducta care transportă apă industrială la Rafinăria Lukoil a fost spartă. La fața locului au venit și polițiștii.

Vezi mai jos imagini video și foto de la fața locului:

Activitatea Rafinăriei Lukoil ar putea fi oprită! Potrivit unor surse, rafinăria ar putea fi închisă după ce o societate de construcții a demarat acțiunea de tăiere a unei conducte aflate pe terenul societății care transportă apă industrială în rafinărie.

Proprietarul terenului execută lucrări de construcții în locul pe unde trece conducta care nu apare pe planurile puse la dispoziție chiar de către Lukoil. Mai mult, primăria Ploiești a emis o adresă prin care spune că respectiva conductă trebuie deviată de pe terenul societății de construcții.

Deși Lukoil a fost notificată despre această situație, nu a deviat conducta și a refuzat medierea, ca urmare societatea de construcții a demarat acțiunea de tăiere a conductei (foto sus).

Vom reveni cu detalii în exclusivitate despre acest caz!

Am solicitat un punct de vedere societății Petrotel Lukoil S.A., pe care îl vom publica în momentul în care va fi remis.

Vă prezentăm mai jos imagini în exclusivitate de la acțiunea de tăiere a conductei respective:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here